Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další pohárové trápení

19. 8. 2011

Rosenborg - AEK Larnaka 0:0

Rosenborg si v úvodním duelu posledního předkola Evropské ligy nedokázal poradit s dobře organizovanou obranou kyperské Larnaky. Nemastný neslaný výkon stačil na upachtěnou remízu 0:0, která nechává šance na odvetu oběma týmům zhruba vyrovnané.

Problémem u domácích hráčů byl nedostatek invence a málo pohybu. Trondheimské noviny Adressavisen ocenily jako nejlepšího hráče RBK Bořka Dočkala (dostal známku 6 z možných deseti) především za to, že jako možná jediný byl neustále v pohybu a svým spoluhráčům se nabízel. Solidní výkon podal v obraně také Uruguajec Lago, jehož forma přišla v pravý čas, zranil se totiž Simen Wangberg a nebude k dispozici v následujícím programu RBK. V pořádku a především připraven ihned naskočit se zdá i nový hráč v dresu RBK, obránce Rønning.

Odveta na Kypru se hraje ve čtvrtek 25. srpna od 19 hodin. Doufejme, že hráči Rosenborgu budou schopni vstřelit branku(y) a postoupit do základní fáze.

Sestava RBK: Daniel Örlund - Mikael Lustig, Alejandro Lago, Simen Wangberg (46. Per Verne Rønning), Mikael Dorsin - Markus Henriksen, Mohammed-Awal Issah, Jonas Svensson (72.Morten Moldskred) - Bořek Dočkal, Rade Prica, Daniel Fredheim Holm (80. Mushaga Bakenga)
Rozhodčí: Cristian Balaj (Rumunsko)
Diváci: 5 081

rbk.png 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář