Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nudně nutný postup v domácím poháru

5. 7. 2009

Rosenborg - Løv-Ham Bergen 2:0 (0:0)

Ve čtvrtém kole norského poháru zavítal na Lerkendal druholigový celek Løv-Hamu Bergen. Pořadatelé očekávali návštěvu do tří tisíci diváků, nakonec museli otevřít ještě další tribunu a někteří diváci se dostali do hlediště až po odehraných dvaceti minutách, tak vypadal chaos kolem čtvrté hodiny odpolední.

Rosenborg se chopil taktovky již od počátku, jenže jakoby horké počasí domácí borce uspávalo, diváky též, takže v první půli byl k vidění nudný fotbal. Hosté se soustředili očekávaně především na obrannou činnost a vyráželi k nepříliš častým protiútokům.

Druhou půli otevřel svou rvavostí mladíček Sellin, který se tak trefil v každém ze čtyř duelů Rosenborgu v letošním ročníku domácího poháru - 1:0. Pokračovalo se  v podobném rázu, hosté sice byli stále nebezpečnější, ale k vyložené šanci se nepropracovali. Účet zápasu a koukatelnou druhou půli završil svým zásahem Didier Konan. Rosenborg vyhrál 2:0 a může se těšit na los čtvrtfinále.

B.: 49. Kjell Rune Sellin, 90. Didier Konan
Sestava RBK: Rune Jarstein - Mikael Lustig, Kris Stadsgaard, Vadim Demidov, Mikael Dorsin - Roy Miller (71. Per Ciljan Skjelbred), Alexander Tettey - Kjell Rune Sellin (84. Didier Konan), Marek Sapara (71. Steffen Iversen), Trond Olsen - Rade Prica
Rozhodčí: Svein Oddvar Moen
Diváci:
5 141

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář