Jdi na obsah Jdi na menu
 


Středeční lekce z produktivity

7. 8. 2008

Rosenborg - Stabæk 1:2 (1:0)

Hosté ze Stabæku přijeli potvrdit svou nadvládu v norské Tippeligaen také do Trondheimu. Naopak domácí tápají a jen výhra by jim zanechala šance na slušné umístění po konci sezony.

Rosenborgu se podařil vstup do utkání. V sedmé minutě napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů Alexander Tettey a hrubka brankáře hostů pomohla míči do sítě. Přízemní střela nakonec skončila pod břevnem a domácí vedli - 1:0. Pak následoval tuhý boj.

Troillongan si sice vytvořili mírnou herní převahu, ale šancí bylo jako šafránu. Do zakončení se nedostali ani hosté, a tak první půle skončila těsnou výhrou domácích.

Ve druhé polovině šla úroveň hry dolů. Ani jeden tým nedokázal přesně přihrát třikrát čtyřikrát po sobě, takže se z tribun ozývalo jen úpění a syčení nervózních fanoušků. Pak se ale rozehráli hosté.

Alazinho si vyměnil před pokutovým územím míč se spoluhráčem a utajenou střelou do horního rohu Jarsteinovy branky vyrovnal na 1:1. Poté se k úniku po pravém křídle odhodlal hostující Gunnarson a obrana jej nechala projít az k překvapenému Jarsteinovi, jemuž islandský hráč nasadil jesličky - 1:2.

Zbytek zápasu byl ze strany domácích jedno velké trápení. Rosenborg si vytvořil sice jednu dobrou šanci, zahodil ji Sapara, ale na víc se jakoby svázaní domácí nezmohli. A tak jim stále uniká čelo tabulky a nebezpečně se přibližuje spodek...

B.: 7. Alexander Tettey - 69. Alanzinho, 74. Veigar Pall Gunnarsson
Sestava RBK: Rune Jarstein - Roar Strand, Andreas Nordvik, Alejandro Lago, Roy Miller (87. Mikael Lustig) - Marek Sapara, Vadim Demidov, Alexander Tettey, Per Ciljan Skjelbred (83. Øyvind Storflor) - Steffen Iversen, Didier Konan (73. Kjell Rune Sellin
Diváci: 19 385
Rozhodčí: Svein Oddvar Moen

ObrazekObrazek

Fotogalerie


Fans RBK


Pískej konec!


Duha a duha


Fanoušci Stabæku


Jaktože není vyprodáno?


Hosté slaví

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář