Jdi na obsah Jdi na menu
 


Už unaveni?

17. 7. 2009

Rosenborg - Karabach Agdam 0:0

Snaha hostujícím fotbalistům stačila k uhrání životního výsledku. Hosté nijak často nevyráželi ze své obranné ulity, přesto měli k závěru několik zajímavých výpadů do zjevně unavené domácí defenzívy.

Rosenborg neměl příliš vyložených šancí. V jedné z mála se ocitl Iversen, míč ho našel zcela volného před hostujícím brankářem, Steffen však nasměroval míč přímo do něho... Nevýraznou postavou byl jindy velmi aktivní Prica, jeho střely postrádaly tradiční razanci a výkon byl bez jiskry. To se ostatně dalo napsat i o dalších z řady domácích borců (Annan dopředu neumí, a tak jeho nominace trochu postrádala smysl, taktéž Olsen se trápí v agónii).

Druhá půle nabídla ještě méně fotbalu než její předchůdkyně. Rosenborg se odhodlával ke střelám ze střední vzdálenosti, ty však ohrožovaly diváky na prořídlých ochozech stadionu. Hosté se ubránili k remíze, kterou si popravdě řečeno zasloužili. Domácí musejí najít sílu a motivaci pro takové zápasy.

Sestava RBK: Rune Jarstein - Mikael Lustig, Kris Stadsgaard, Alejandro Lago, Mikael Dorsin - Anthony Annan (68. Roar Strand), Alexander Tettey - Per Ciljan Skjelbred, (83. Abdou Traoré), Steffen Iversen, Trond Olsen (83. Didier Konan), - Rade Prica
Rozhodčí: Dimitar Meckarovski (Makedonie)
Diváci: 6 769

ObrazekObrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář