Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bořek Dočkal hlásí konec v RBK, kdo přijde místo něho?

Dnešní tištěné vydání trondheimského deníku Adressavisen přineslo informaci o pravděpodobném konci angažmá českého záložníka Bořka Dočkala v Rosenborgu. V listu se píše i o možném zájemci o Dočkalovy služby, německém Freiburgu. A tento článek má i svého mladšího bratra v internetové verzi, kde Bořek v rozhovoru po sobotním zápase v Oslo říká: "Ve fotbale se toho může stát hodně, ale tohle byl pravděpodobně můj poslední ligový zápas v Rosenborgu." Na druhou stranu ale zatím není jasný budoucí zaměstnavatel: "Není to tak, že už jsem s nějakým týmem domluven natolik, že bych prostě mohl jen odjet."

Sportovní ředitel Rosenborgu Erik Hoftun ale dodává, že klub ještě za Bořka Dočkala nedostal  žádnou konkrétní nabídku. Ovšem Hoftun na druhou stranu připouští, že se tohle může v brzké době rychle změnit. Bořek Dočkal neuspěl v trenérem Hansenem nově budovaném systému a rozestavení 4-3-3. Přednost před českým reprezentačním záložníkem dostával Tobias Mikkelsen, jenž mužstvo posílil spolu se dvěma dalšími dánskými fotbalisty Jensenem a Bille Nielsenem v zimní přestávce. Ani dalšímu ofenzivnímu hráči, který vloni ještě patřil do základní sestavy, Johnu Chibuikemu se nedaří zapadnout do nového herního pojetí. Tento Nigerijec odehrál v dosavadních 12 zápasech jen 221 minutu.

Čile se spekuluje nad letními příchody, které by v současnosti vcelku kvalitní kádr RBK měly ještě posílit. Druholigový Hødd už začíná být příliš malý pro bývalého hráče Rosenborgu P.A. Hellanda, často zmiňované jméno je i útočník prvoligového Sarpsborgu Mohamed Elyounoussi, bratranec trondheimského Tarika.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zadna prekvapeni ...

(tron, 28. 5. 2013 18:30)

.... chce se mi rict ,ze v Borkove pripade pujde o nevyhnutelne.To ,ze prerostl RBK se vi uz od konce minule sezony (mysleno norske) a prichod noveho manazera + prestavba tymu mela byt prave vhodnym okamzikem pro zmenu dresu.Pokud je pravdou ,ze dalsi stanici bude Bundesliga tak bych jako vhodnejsi videl tymu ,ktere maji ambice i moznosti posunout Borka opet o neco vysse.Pokud bych mel jmenovat tak urcite Hamburg,Stuttgart,Leverkusen pripadne Wolfsburg,urcite by nemelo smysl vyhlizet tymy ktere budou okupovat spise sestupove pasmo jenom za cenu vyssiho platu nebo prestupove castky.
Tarik Elyounoussi ..... kde jsme jenom tohle jmeno slysel :D))))))
!!!!!!!!!!!! F O R Z A L Y N !!!!!!!!!!