Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bořek komentuje - X.

Bořek Dočkal opět reaguje na současné dění v RBK a díky otázce jednoho z vás, návštěvníků tohoto webu, se přesouvá řeč i na svůj bývalý klub z Liberce. I vy ostatní máte možnost zeptat se na cokoliv, stačí jen zanechat komentář pod nejnovějším vydáním našeho seriálu.

 

1) RBK předvedl málo vídaný obrat v duelu s Ordabasy. Jak vypadaly oslavy toho postupu bezprostředně po zápase, případně v letadle zpět do Norska?
Tady se nikdy moc neslaví . Samozřejmě měli všichni obrovskou radost, v kabině vládla euforie, ale žádné pokřiky ani zpívání tu není ve zvyku .

2) Ve třetím předkole hrajete se švýcarským Servette Ženeva. Jak jsi takového soupeře přivítal? A preferuješ pro evropské poháry případně (teoreticky) kvalitativně lepší tým, ale vykompenzovaný kratší cestou, než to bylo v případě Kazachstánu?
Osobně jsem rád, že už nás nejspíš podobná cesta letos nečeká. V těch prvních předkolech to tak ale bývá a není na výběr. Těším se na lepšího soupeře, věřím, že nám to bude sedět víc a jako výhodu vnímám i to, že začínáme ve Švýcarsku.

3) Jaime Alas už s vámi nějakou dobu trénuje, od srpna bude moci hrát i zápasy. Jak se Alas podle tvého názoru etabloval v Norsku, už se snaží mluvit i jinak než španělsky? Bude to dle tebe člen základní jedenáctky?
Snaží, ale zatím jen snaží . Je na tom s angličtinou dost špatně, je na něm, jak rychle se to bude lepšit. Těžko hodnotit jen podle tréninku, navíc je tu chvíli, ale nemyslím si, že okamžitě naskočí do základní sestavy.

4) ptá se "hony": Ahoj Bořku, chtěl bych Ti nejprve pogratulovat ke skvělému startu do sezóny a nyní k otázkám. Jáké jsou ambice RBK v Evropské lize? Krouží okolo Tebe zahraniční kluby? Kdyby sis mohl vybrat soutěž, jaká by Ti podle Tebe nejvíce seděla? Nelituješ toho, že nejsi součástí Liberce a nyní jsi mohl na sebe upozornit v Champions League a vykopat si angažmá v lepší soutěži? Doufám, že trenér Bílek ví kde leží Norsko a povolá Tě do reprezentačního Áčka, mnohem radši bych tam viděl Tebe nežli Rezka. Hodně štěstí a úspěchů v kariéře!
Díky! Ambice máme postupné, takže zatím je to postup do základních skupin, pokud by se to povedlo, bude už záležet na losu a tak dále. Netuším a nestarám se, kdo a jestli někdo kolem mě krouží. Já jsem radši, když nic nevím a nic mě nerozptyluje. A Liberec už v Lize mistrů je?. Já bych jim to moc přál, ale i kdyby se tam opravdu dostali, líto mi to nebude. Myslím si, že jsem v dobrém klubu na to, abych se měl možnost ukázat. Pokud bych si mohl vybírat, rád bych jednou zkusil Německo, to je můj sen.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Otázka

(Mára, 2. 8. 2012 11:28)

Chtěl bych se zeptat Bořka, proti kterým týmům v norské lize se vašemu týmu hraje nejlíp a zároveň nejhůr? Díky za odpověd