Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bořek komentuje - XIII.

Záložník Bořek Dočkal opět chyběl v nominaci reprezentačního trenéra Bílka, a tak měl dost času na odpočinek i odpovědět na následující čtyři dotazy. Jak můžete vidět, i na dvě otázky od fanoušků se dostalo, proto využijte této možnosti a zeptejte se i vy, stačí pod tímto článkem zanechat komentář s otázkou, případně dotaz zašlete na kontakt uvedený v sekci "Autor/o webu".

 

1) Zpět k zápasu s Leverkusenem. Zdálo se, že je soupeř na velmi vysoké úrovni, zápas vyhrál vcelku zaslouženě. Co chybělo Rosenborgu k tomu, aby v duelu uhrál alespoň remízu?
Myslím, že jsme do utkání vstoupili velmi dobře a tomu, abychom uhráli lepší výsledek, chybělo skórovat a jít do vedení. Potom mohl pochopitelně zápas vypadat jinak. Ve druhé půli Leverkusen ale ukázal svou kvalitu, zlepšil a zpřesnil kombinaci a vytvářel si dobré příležitosti. 

2) V letošní ligové sezoně má RBK velmi dobrou bilanci na soupeřových hřištích, dokonce to vypadá, že se venku cítíte herně ještě lépe než na Lerkendalu. Co může být příčinou té vaší kvalitní statistiky ze zápasů na soupeřových hřištích? Je být pro tým výhoda, že (pravděpodobně) rozhodující zápasy o titul s Molde a Strømsgodsetem hrajete venku?
Souhlasím. Letos jsme odehráli dobré venkovní zápasy a díky nim jsme stále v boji o titul. Možná je to stylem hry soupeřů. V domácích utkáních jsou odvážnější, snaží se hrát útočněji a to nám vyhovuje. Možná je to i v našem přístupu a jsme ve venkovních duelech soustředěnější a zodpovědnější v defenzivě. Výhoda je asi přeci jen domácí prostředí pro tak důležité zápasy, ale my si věříme.

3) ptá se "Jonas": Čau, Bořku. Po několika letošních skvělých zápasech se tvé výkony zdají být trochu slabší. Je problémem to zápasové vytížení? Nebylo by lepší si trochu odpočinout, když jsi odehrál skoro všechny zápasy? Doufám, že tě zase brzy uvidíme ve vrcholné formě, potřebujeme Bořka v té nejlepší formě, abychom dosáhli na zlato. Hodně štěstí a hodně dalších gólů! Díky, jsi pro všechny fanoušky RBK velmi oblíbeným hráčem.
Já jsem si odpočinul v poslední "repre" pauze, jsem ready 

4) ptá se "Gamst": Bořku, už se změnila Svenssonova čínština na něco srozumitelnějšího? 
Nemyslím, že bude něco měnit kvůli mně . Pořád pekelný mumlání 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář