Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bořek komentuje - XIV.

Ve čtrnáctém vydání našeho seriálu se s Bořkem Dočkalem vracíme ještě do neúspěšného období v Rosenborgu, český záložník komentuje i jedno zajímavé pravidlo platné v norské Tippelize. Na cokoliv se můžete zeptat i vy, stačí poslat svůj dotaz jako komentář pod tento článek nebo můžete využít kontaktů uvedených v sekci Autor/o webu. 

 

1) Jaká je nálada v Rosenborgu po nepovedených utkáních? Zkušení hráči by měli v kabině možná fungovat i jako lídři a měli by se snažit pozměnit (pravděpodobně) trochu pochmurné rozpoložení mezi hráči - funguje to tak i v RBK?
Nálada není úplně optimální, protože jsem si samozřejmě představovali konec sezony trochu jinak. Ale severská povaha je trochu jiná, takže se v žádných depresích netopíme . To tak funguje asi všude, že starším hráčům připadají takové úlohy, nejsme výjimka.

2) Ty jsi jeden z rozhodujících duelů sezony, ten s Molde, musel oželet vinou karetního trestu. Kde jsi ho sledoval a jak ses při tom cítil?
Sledoval jsem ho doma v televizi a bylo to devadesát minut nervozity... Moc jsem si zápas neužil, je těžké jen koukat bez šance něco ovlivnit...

3) Norsko má velice přísné tresty po nasbírání určitého počtu žlutých karet. Ty jsi vlastně kvůli pěti ŽK chyběl už ve dvou zápasech. Jak hodnotíš toto pravidlo?
Hodnotím ho jako naprosto stupidní, nevím o žádné jiné soutěži, ve které by to bylo tak přísné. Nevidím v tom nic dobrého a nerozumím, proč chce být v tomhle norská liga výjimečná?!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář