Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fredheim Holm zpět do VIF, Issah odchází do Řecka

Rosenborg se v posledních dnech rozloučil se dvěma svými hráči.
Daniel Fredheim Holm, který v RBK působil celé dva roky, se upsal osloské Vålerenze, kde hrál před svým odchodem do dánského Aalborgu. Z Dánska právě přišel na začátku roku 2011 do Trondheimu. Levý záložník či křídlo s číslem 28 byl na pomezí základní sestavy a lavičky, v lize za dvě sezony nastoupil za bílo-černé celkem pětačtyřicetkrát, zaznamenal i čtyři trefy, objevil se i v evropských pohárech. Do VIF se vrací za svým oblíbeným trenérem Kjetilem Rekdalem.


Holm se vrací do modrého dresu

Ghanský fotbalista Mohammed-Awal Issah byl v létě roku 2011 zakoupen ze srbské CZ Bělehrad, ovšem nenavázal na svého krajana Anthonyho Annana, jenž si zcela podmanil post defenzivního záložníka. To právě Issah nedokázal, proto se poohlížel již delší dobu po jiném angažmá, nakonec se domluvil s řeckou Veirou (v současnosti 15. tým první ligy), která s Issahem podepsala hostování na dva roky, což víceméně znamená, že Issah dává nadobro Trondheimu sbohem.

Přejeme oběma fotbalistům hodně úspěchů ve jejich nových působištích!

Zdroj foto: nrk.no

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Potvrzeni ...

(tron, 3. 2. 2013 10:08)

Myslim ,ze o odchodu Holma jsem zde psal cca pred necelym rokem,takze by se dalo rici ocekavana akce ,aktualne bude zajimavejsi koho si novy trener vybere na jeho misto ( obcasne hrajici,stridajici ofenzivni hrac ...) ocekaval bych nejaky nadejny talent s vyhledem na zacleneni do zakladu.
P.S.
Netyka se sice RBK ,ale mene informavanym pripomeneme ze jsme se prokousali do treti ligy : )))
!!!!!!!!!! F O R Z A L Y N !!!!!!!!!!!!

Re: Potvrzeni ...

(Hiko, 3. 2. 2013 10:47)

Odchod DFH znamená, že trenér má do pole jen 17 hráčů. Takže si teď P. J. Hansen v novinách stěžuje (a přidává se i kapitán Dorsin), že bude muset rychle někoho shánět. Mladíci jsou sice k dispozici, ale RBK bude hrát zase na třech frontách a chce být alespoň tak úspěšný, jako loni. Já bych přivítal spíše ještě někoho trochu zkušenějšího do zálohy, protože ta svým věkovým průměrem nebudí moc velkého respektu. Otázkou je, jak to ještě dopadne s Diskerudem, ten není jistý.

Pro souhrn - hráči do pole, jež jsou v souč. k dispozici:
obránci: Gamboa, Høiland, Reginiussen, Rønning, Moe, Strandberg, Dorsin.
záložníci: Berntsen, Svensson, Midtsjø, Selnæs, Dočkal
útok: Alas, Elyounoussi, Nielsen, Chibuike, Mikkelsen