Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak dlouho budeme ještě čekat na vstřelený gól?

28. 2. 2013

Rosenborg - Spartak Moskva 0:2 (0:1)

Už jen dva přípravné duely čekají hráče Rosenborg před samotným výkopem nové sezony v Tippelize, ale doposud stále čekáme na  letošního  prvního úspěšného střelce v řadách bílo-černých borců z Trondheimu. V prvním ze dvou zápasů v rámci soustředění ve španělském letovisku Marbella se Rosenborg sužovaný střevními problémy (proto nenastoupili Jensen, Svensson ani Moe, Bille a Mikkelsen bojují se svalovými problémy) protrápil k výsledku 0:2, když oba úspěšné zásahy zaznamenal arménský útočník Spartaku Movsisjan. 

V první polovině duelu se trondheimští jakžtakž dostávali na dostřel brankáři ruského týmu, Chibuike v největší šanci norského výběru trefil jen místo, kde stál právě strážce spartakovské svatyně. Druhá polovina duelu už přinesla jednoznačnou podívanou, Spartak v ní ovládl téměř celé hřiště a Rosenborg byl zcela bezzubý.

Do zbývajících dnů (Tippeliga startuje již 17.3.) má RBK jasný hlavní cíl - rozvlnit síť soupeřovy branky. Troillongan mají ještě dva pokusy, v pondělí 4.3. proti BATE Borisov a 10.3. v generálce ve Stavangeru. Nebylo by vhodné vstupovat do mistrovské sezony s tak zoufalou bilancí...

B.: 24. a 53. Jura Movsisjan
Sestava RBK: Alexander Lund Hansen - Cristian Gamboa, Tore Reginiussen, Per Verner Rønning, Mikael Dorsin - Bořek Dočkal, Mikkel Diskerud, Daniel Berntsen - Fredrik Midtsjø (65. Ole Selnæs), John Chibuike (75. Alexander Sørloth), Tarik Elyounoussi (65. Jaime Alas)
Diváci: cca 40 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář