Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaké jsou papírové šance na titul?

23. 3. 2012

Na začátku loňské fotbalové sezony byli hráči Rosenborgu označováni za favorita norské ligy. Ostatně to samé se dělo před prvním ligovým kolem během posledních cca patnácti let. Letos je však situace jiná. Rosenborg vloni bral bronz (a to ještě se štěstím), pohyb v kádru nenaznačuje žádné výrazné posílení, a tak sílí názory, že trondheimští ani letos titul nezískají.

Kdo je tedy podle sázkových kanceláří favoritem na zlato? Které týmy se s ligovou příslušností  nejspíše rozloučí? Více řeknou kurzy vybraných sázkových kanceláří. 

SAZKA

Česká sázková kancelář vyrovnala šance RBK a Molde na kurzu 2,7. Třetím do party by měla být  Vålerenga Oslo (7,5). Do boje o nejvyšší příčky má zasáhnout i loni druhé  Tromsø (12), Viking (16) a  Lillestrøm (22). Na opačném pólu tabulky se dle názoru bookmakerů budou bít nováčci z  Hønefossu (400),  Sandnes (500) a přidat by se k nim měl i Sogndal (250).
 

BET AT HOME

Bet-at-home dává také naroveň šance RBK a Molde (2,75). Na další pozici jsou VIF (7), TIL (12), Viking (15) a LSK (20). V boji o udržení dává nejmenší naděje oběma nováčkům -  Hønefoss a Sandnes se vyrovnali na kurzu 500:1. Sogndal má 250, poté následuje problémy zmítaný Stabæk a Fredrikstad, oba s kurzem 100:1.
 

BWIN

Bwin favorizuje obhájce titulu z Molde, ti dostali kurz 2,85. RBK se podle této sázkovky umístí na stříbrné pozici (3,1), poté následuje VIF (7,5), LSK a TIL (po 15), Viking a Brann (17 oba). Bwin posílá na sestupové pozice Sogndal (projeví se tedy známý fakt, že druhá sezona bývá často složitější než ta ihned po postupu) a Hønefoss - oba s kurzem 501:1. Třetím do party v suterénu má být Sandnes (251).

 


Bude Ole Gunnar Solskjær stejně úspěšný, jako tomu bylo v loňském ligovém ročníku?

Zdroj foto: fifa.com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář