Jdi na obsah Jdi na menu
 


Má cenu vůbec mluvit o soupeřích pro 3. předkolo?

19. 7. 2013

Tradiční dějiště losování evropských fotbalových pohárů, švýcarské město Nyon, opět přivítalo i zástupce norských klubů, Rosenborg nevyjímaje. Ovšem výběr soupeřů pro třetí předkolo Evropské ligy má v sobě ještě hodně podotázek. Tou hlavní je samozřejmě, zdali RBK vůbec bude účastníkem 3. předkola. Víme totiž, že v prvním klání z dvojzápasu se skotským St. Johnstone norský tým zklamal výsledkem 0:1 na domácím hřišti. Ale učiňme zpravodajské povinnosti zadost a podívejme se, jaké další týmy teoreticky stojí v cestě Rosenborgu (nebo St. Johnstone) v předkole třetím. 

Dvojice soupeřů, z nichž vzejde soupeř pro vítěze duelu RBK - St. Johnstone je jasná: FC Minsk nebo FC Valletta. Samozřejmým favoritem je běloruský tým, který v prvním zápase hraném na maltské půdě dokázal uhrát remízu 1:1. Souboje 3. předkola se hrají 1. a 8. srpna.

Další norské týmy v případě postupu do 3. předkola dostaly následující soupeře: Hødd by mohl narazit buď na islandský Breidablik nebo rakouský Sturm Graz, Strømsgodset by se mohl těšit na Jablonec a Tromsø se v případě úspěchu může utkat s Utrechtem (či lucemburským Differdange).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář