Jdi na obsah Jdi na menu
 


Napoví pohár s Molde něco o zbytku ligy?

8. 8. 2009

Celé Norsko už se nemůže dočkat fotbalového svátku. V neděli od 19 hodin se na Aker Stadionu v Molde střetnou dvě nejlepší mužstva letošního ligového ročníku. Molde se v Tippelize mocně dotahuje na Rosenborg, a tak i pohárové utkání může dle autorova názoru leccos napovědět. Marek Sapara však nesouhlasí: "Nejde tu o ligu, nic to nenapoví. Je jen třeba k tomu přistoupit poctivě a myslím, že bychom neměli prohrát."

Pohárová střetnutí se v Norsku těší mnohem větší publicitě, než jak známe z Čech či Slovenska, Marek tento názor potvrdil: "V Norsku je pohár strašně populární, finále si mnoho lidí užívá. Už teď je cítit napětí, i když je teprve čtvrtfinále."

Co se sestavy týče, neměly by v ní proběhnout žádné experimenty. Drobné problémy řeší útočníci Iversen a Prica a pilíř obrany Lago. Erik Hamrén, kouč Rosenborgu, nemá proč hráče šetřit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ooooo

(ooooo, 9. 8. 2009 22:46)

Na to ze RBK hral s Molde.tak do toho mohli dat vic srdce.nevim proc ale RBK hraje uz jak sparta.(proc bych se snazil kdyz mi asi malo plati) Kdybych bral tolik penez co ty lemry nagelovany tak tam necham dusi.

Můj pohled

(Hiko, 9. 8. 2009 22:35)

Dneska nás pohřbili individuální chyby. Druhý gól je Strandův (á propos - nevím, co ten dělá v základu, vydrží sotva hodinu, neberu mu pověst legendy, ale tohle mu jenom škodí), třetí Jarsteinův a pak už se to vezlo. Myslím, že bychom tu psali něco jiného, kdyby v úvodu druhé půle byl Iversen trochu úspěšnější při penaltě. Molde má super útok, když nestíhá ani Dorsin, tak to je co říct.
Ale tak černě bych to neviděl, tohle byl pohár, v lize v Molde neprohrajeme.

ooooo

(ooooo, 9. 8. 2009 22:17)

Prasata!!!!!!!
Tohle je opravdu uz moc.nechapu jak vubec muze RBK vest ligu(kaprici?)
Trapas v evropskym poharu a ted v domacim poharu.Molde je o 2.tridy lepsi a proto si zaslouzi byt mistr.RBK miluju ale tohle uz neni ten hrdy klub ze severu co byval.