Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příjemné trenérovy starosti

30. 3. 2012

Švédský trenér Jan Jönsson, který vede fotbalisty trondheimského Rosenborgu, bude mít na sobotním předzápasovém tréninku těžké rozhodování. Musí totiž vybrat dvojici útočníků, kteří budou nominovaní do základní sestavy RBK v nedělním duelu na lillestrømském stadionu Åråsen.

Kdo vlastně připadá v úvahu? Dva z trojice John Chibuike, Steffen Iversen, Rade Prica a do boje chce zasáhnou navíc i Daniel Fredheim Holm. První dva jmenovaní nastoupili v základu do zápasu s Brannem, Prica i Holm do duelu naskočili z lavičky. Největším otazníkem je co s kanonýrem Radem Pricou? Ten nebyl v minulém týdnu ještě stoprocentně fit, a proto v základu vyběhl Iversen. Tento navrátilec ale odvedl velmi povedený výkon, jež korunoval vstřelenou brankou. Navíc dle zajímavé statistiky vychází najevo, že RBK prohrál s Iversenem na trávníku pouze jediný duel z posledních 60!

Bude Ivesen putovat na lavičku? Nebo se vedle něj na hřišti postaví Rade Prica a na střídačku usedne tentokrát Chibuike? Chytřejší budeme po zítřejším tréninku a samozřejmě těsně před nedělením duelem, který začíná ve 20 hodin.

Zdroj: fotball.adressa.no

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zakladni pravidlo ...

(tron, 31. 3. 2012 9:43)

... nam rika ,ze vitezna se nemeni a tak to bude i v tomto pripade.Sezona je dlouha a Rade si klidne muze v tomto zapase prubnout 20-25min s vyhledem na dalsi zapas.Problem nastava s Danielem ,protoze hraje cim dal min a mam osobni pocit ,ze to nebude trvat dlouho a rozlouci se RBK,protoze na jeho misto se nenapadne zacinaji tlacit talentovani mladici,ale on by pritom chtel natrvalo do zakladu jak v RBK tak zrejme i repre ...
!!!!!!!!!!! F O R Z A L Y N !!!!!!!!!!!!

Re: Zakladni pravidlo ...

(Hiko, 31. 3. 2012 20:14)

Máš bod, sestava se od posledního duelu mění jen vynuceně - Strandberg na stoperu nahrazen Wangbergem.

Örlund - Høiland, Larsen, Wangberg, Dorsin - Dočkal, Henriksen, Issah, Svensson - Iversen, Chibuike

náhradníci Bråthen, Ankersen, Rønning, Selnæs, Holm a Prica

v

(V, 30. 3. 2012 22:20)

Chibuikemu-Prica na hrot.

Re: v

(Hiko, 30. 3. 2012 22:24)

já to vidím na Prica-Iversen ;)

btw. měl jsem v článku ještě Chibuikeho jméno v tvaru (Chibuikemu) podle původní verze textu, 1. pád je samozřejmě Chibuike, opravil jsem