Jdi na obsah Jdi na menu
 


RBK se opět neprokousal soupeřovou obranou

Rosenborg - Odd Grenland 0:0

Hráči Rosenborgu už netrpělivě vyhlížejí "letní" přestávku, která má zastavit neuspokojivé výsledky z posledních duelů. Troillongan nebyli schopni získat tři body ani ve druhém domácím duelu v řadě, soupeř nebyl ani tentokrát nijak věhlasný. Ale Odd Grenland se ukázal jako kvalitně bránící celek, a všichni víme, že Rosenborg do plných v současném rozpoložení hrát prostě neumí.

Domácí šance k dispozici měli, a to jak v první polovině, tak v té druhé. Ale nebyly to příležitosti z kategorie vyložených, ovšem vymlouvat se na toto rozhodně nejde. RBK prostě měl jeden gól vstřelit... Více napoví přiložený videosestřih.

Rosenborg se nyní připravuje na středeční duel (20:00) v Oslo na stadionu Ullevaal. Tamní Vålerenga patří historicky k největším rivalům, proto se očekává velká návštěva a my můžeme doufat v lepší výkon. Jedenáctka RBK se bude muset obejít bez Bořka Dočkala, který si v duelu s Grenlandem přivodil svalové problémy ve stehně, proto musel být již na počátku zápasu střídán. Po výletu do Oslo borci Rosenborgu vyběhnou k dalšímu ostrému zápasu až 24. června. Právě na toto datum je odložen duel 12. kola se Strømsgodsetem, důvodem je povolání tří mladíků Selnæse, Midtsjøa a Svenssona do norské reprezentace do 19 let.

Sestava RBK: Daniel Örlund - Jon Inge Høiland, Simen Wangberg, Stefan Strandberg, Mikael Dorsin - Bořek Dočkal (25. Steffen Iversen), Markus Henriksen, Ole Selnæs, Jonas Svensson (62. Fredrik Midtsjø) - Rade Prica, Daniel Fredheim Holm (77. John Chibuike)
Rozhodčí: Svein Oddvar Moen
Diváci: 9 822


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář