Jdi na obsah Jdi na menu
 


RBK uspěl proti Ranheimu

24. 1. 2012

Rosenborg - Ranheim 4:1 (1:0)

Ve druhém z letošních přípravných zápasů přivítal Rosenborg na umělé trávě tým Ranheimu. Druholigový soupeř se připravuje na obhajobu čelních příček ve své soutěži, a tak RBK mohl čekat ještě těžší zápas, než byl ten proti třetiligovému Byåsenu.

Základní sestava domácích byla velmi podobná té nejsilnější, trenér dal šanci na celý duel i  mladíkovi Selnæsovi. RBK už nechtěl očividně připustit podobný výsledek, jakým dopadl duel zpřed čtyř dnů (prohra 0:1 s Byåsenem), a tak se hráči zasloužili od vedení 1:0 do poločasu, které zařídil ranou do šibenice Rade Prica.

Ve druhé polovině duelu sice hosté zlobili, ale jejich šance utínal jak brankář Örlund, tak útočník Chibuike, jenž po hodině hry zvýšil na 2:0. Brzné snížení Ranheimu prostřednictvím Tronsethova gólu rychle vzalo za své Pricovou penaltou. V samém závěru se ještě trefil Svensson.

Rosenborg se nyní přesune do tepla španělského Benidormu, kde se zúčastní tradičního turnaje Copa del Sol.

B.: 41., 71. (z pen.) Rade Prica, 60. John Chibuike, 90. Jonas Svensson - 65. Are Tronseth
Sestava RBK:
Daniel Örlund - Jon Inge Høiland, Jim Larsen, Simen Wangberg, Mikael Dorsin - Bořek Dočkal (62. Daniel Berntsen), Jonas Svensson, Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø - Rade Prica (72. Mushaga Bakenga), John Chibuike (83. Lars Arne Togstad)
Diváci: cca 400


rbk.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář