Jdi na obsah Jdi na menu
 


Remízový návrat z dovolené

IFK Göteborg - Rosenborg 3:3 (1:2)

Trenér Jönsson ukázal svým svěřencům svou oblíbenou skandinávskou destinaci, kterou nemůže být jiné místo než Halmstad. Právě tam odehráli fotbalisté Rosenborgu přípravný duel s IFK Göteborg. Duel skončil přátelskou remízou 3:3, blýskl se Rade Prica, nad jehož dalším pokračováním v RBK se tyčí velký otazník. Hráči totiž končí smlouva s úderem posledního dne tohoto roku, zatím stále hledá společnou řeč s klubovými představiteli.

V sestavě Rosenborgu se neobjevilo několik hráčů, které trenér šetří pro důležitejší momenty sezony. A tak na postu stopera alternoval Brede Moe, kmenový hráč Ranheimu, o jehož případném přestupu do většího z trondheimských klubů se rozhodne v následujících dnech. Trenér měl možnost vyzkoušet i mladíky Blakstada a Togstada.

Tým se nyní vrátil do Trondheimu a bude se připravovat na pohárový zápas s Kvikem Halden, jenž je na pořadu 20. června na stadionu Lerkendal.

B.: 5. Pontus Farnerud, 50. Robin Söder, 78. Daniel Sobralense - 3., 17. Rade Prica, 80. Jonas Svensson
Sestava RBK: Daniel Örlund - Peter Ankersen, Brede Moe, Per Verner Rønning Jon Inge Høiland (35. Lars Arne Togstad) - Daniel Berntsen (88. Fredrik Midtsjø), Markus Henriksen, Ole Selnæs (78. Magnus Blakstad), Jonas Svensson - Rade Prica, Steffen Iversen (72. John Chibuike)
Diváci: 100

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář