Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rosenborg nezvládl závěr duelu s Charkovem

Rosenborg - Metalist Charkov 1:2 (0:0)

Velmi hořký závěr měl pro domácí hráče zápas s ukrajinským Metalistem Charkov. I přes to, že by si za svůj výkon minimálně bod zasloužili, si do tabulky skupiny K nepřipisují žádný bodový zisk.  Diváci se ale na Lerkendalu tentokrát nenudili. Zápas přinesl spoustu zajímavých momentů, ovšem trpká příchuť prohry z předposlední minuty zůstane ve hráčích i fanoušcích delší dobu.

Tentokrát ze statistik: střely na bránu - 8:6, střely vedle - 2:1, rohy - 8:6. Tato čísla ukazují, že RBK měl zápas ve svých otěžích, ovšem poslední desetiminutovka našla domácí hráče v nedbalkách, možná i únavě, ale aspoň remízu měla již vcelku zkušená sestava hrající v nejsilnějším možném složení udržet.

Nestalo se, Brazilec Xavier z přímého kopu nachytal Örlunda na švestkách, domácímu brankáři nepomohl ani manévr na poslední chvíli se sklánějícího Elyounoussiho. Doufejme, že v nedělním duelu na hřišti Molde bude štěstěna stát na té správné straně.

B.: 46. Tarik Elyounoussi - 80. Marlos Romero, 89. Cleiton Xavier
Sestava RBK: Daniel Örlund - Cristian Gamboa, Stefan Strandberg, Tore Reginiussen, Mikael Dorsin - Bořek Dočkal, Mikkel Diskerud, Jonas Svensson, Tarik Elyounoussi - John Chibuike (77. Daniel Fredheim Holm), Rade Prica
Rozhodčí: Olegario Benquerença (Portugalsko)
Diváci: 10 935

rbk.pngrapid_male.png 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář