Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tore Reginiussen by se měl stát hráčem RBK

Zajímavá přestupová informace přišla z Norska během pátku 3. srpna. Tore Reginiussen, hráč norské reprezentace, má během víkendu podepsat smlouvu v RBK a bude i představen novinářům. Tento šestadvacetiletý stoper na sebe upozornil v Tromsø natolik, že jej v roce 2010 koupilo německé Schalke, tam se ale neprosadil. Byl postupně poslán na hostování do Lecce a i do domovského TIL, v loňském roce jej koupil dánský klub z Odense. V dánské lize se během podzimu etabloval a patří k základním pilířům obrany OB.

V RBK by měl zacelit díru po Jimu Larsenovi, který opustil Trondheim po svém přestupu do belgických Brug. Na místě druhého stopera vedle Stefana Strandberga se vystřídali Rønning, Wangberg i Høiland, ovšem ani jeden z nich prozatím nedokázal dánského fotbalistu zcela nahradit.

Další potěšující zpráva hovoří o klubem odmítnuté nabídce za služby Markuse Henriksena. V zimě měly o hráče zájem opět Brugy, nabízely celých 23 milionů NOK, nyní přišel blíže nespecifikovaný klub ze "středně silné ligy" s osmi miliony. Směšné...


Tore Reginiussen v dresu norské reprezentace

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

TR

(Gamst, 5. 8. 2012 20:47)

Tak TR na tribuně na Lerkendalu a spolu s ním i Mikkel Diskerud. Nevím, jestli zrovna Diskerud má kvality pro RBK. Btw. RBK zatím vynikající výkon proti AAFK. Finta alá Ruda Otepka pobavila!! Myslím, že tady je jasné, kdo s tím přišel:-) Myslím, že toho teď budou plné noviny, aspoň na TV2 to bude hit dle mě:-)

Tore do RBK?

(Hiko, 5. 8. 2012 17:27)

Souhlasím s tím, že TR by byl velmi zajímavý kauf, Larsen udělal velký kus práce především v této rozehrané sezoně, ale za něho zatím nemáme nikoho adekvátního. Navíc je důležité, že by přišel Nor (kvóty), navíc s repre zkušenostmi. Ale zatím je ticho po pěšině, všichni netrpělivě čekáme na pondělí, kdy by se Hoftun měl vyjádřit.
ad gólman - Örlund prodloužil, letos je podle mě jedním z klíčových hráčů RBK, když to srovnám s tím, co předváděl na konci loňského roku, tak to je nebe a dudy.
Spíš se nyní v novinách a diskuzních fórech zmiňují jména jako Tarik Elyounoussi, Alexander Søderlund nebo Henning Hauger. ;)

Nakup

(tron, 5. 8. 2012 15:40)

Konecne konstruktivni nakup vynikajiciho (a domaciho) hrace,nemam sebemensi pochybnosti ,ze se Tore okamzite zaradi do zakladu a bude jednim z piliru obrany ,jenom se obavam ze pro RBK je to pro tuto sezonu uz prece jenom dve minutky po dvanacte .Muj osobni postreh do dalsi sezony jako prvni polozku bych urcite zaradil nakup spickoveho golmana ,protoze je to prece jenom citit ze v kase neni hrac ktery je absolutni jistotou ,ktery dokaze navic pridat par chycenych jistych golu do celkovych statistik .
!!!!!!!!!! F O R Z A L Y N !!!!!!!!!!!!

Přestupy

(Gamst, 5. 8. 2012 1:19)

Na foru TIL už přišli na to, proč chce Reginiussen do RBK. Asi jako jediný klub ho zřejmě dokáže zaplatit:-) Co se týká Henriksena, tak jsem zvědav, jestli odejde. Má mu snad za rok končit smlouva, pokud si to dobře pamatuju. No prý chce i sám Markus odejít, protože ten klub je zajímavý. Takže jsem fakt zvědav na to, kdo to má být. Chápu, že do Brug se mu moc nechtělo, proto mě zajímá, co z toho vyleze.