Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Tippelize bude působit další Čech

16. 3. 2012

Zdeněk Ondrášek, třiadvacetiletý kanonýr Českých Budějovic, dostal od svého mateřeského klubu svolení s hostováním na samém severu Norska, v týmu Tromsø IL. Pokud dobře dopadne zdravotní prohlídka, které se hráč podrobí v průběhu příštích dní, bude Ondrášek hostovat v Norsku do 15. srpna. Ještě před samotným koncem hostování si bude moci norská strana vybrat, zda s českým útočníkem podepíše smlouvu. Součástí dohody je totiž opce, podle níž se může v případě spokojenosti v Tromsø hráč upsat na delší dobu.

Ondrášek bude tedy po stavangerských Fillovi a Kaufmanovi, Zbyňku Pospěchovi, jenž působil v Odd Grenlandu, a našem Bořku Dočkalovi dalším českým fotbalistou reprezentujícím naši zemi na severu Evropy. Ještě připomenu, že TIL v loňské sezoně skončilo na druhém místě ligové tabulky, takže si Ondrášek může zahrát i evropské poháry. 

Novému českému přírůstku v norských fotbalových vodách přejeme hodně úspěchů na severu!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Vadzo, 16. 3. 2012 20:08)

Tak ještě jistý to není ne? Četl jsem na webu Dynama, že se ještě jedná, ale je přestupu hodně blízko :/ .. Já jako Budějovičák jsem zklamanej, zrovna o Ondráškovi jsem si myslel, že to je srdcař a v rozběhlý sezóně by neodešel. Přicházíme o velkýho střelce, talentovanýho fotbalistu, tak aspoň doufám, že se mu bude dařit. Díky za všecko Kobro! ;)

Re: ...

(Hiko, 16. 3. 2012 21:15)

Podle webu til.no už je dohoda hotová, jen zbývají lékařská vyšetření. Snad mu bude vyhovovat ten zelený umělohmotný koberec, na kterém hraje doma Tromsø :)