Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žádné překvapení se proti Sogndalu nekonalo

Rosenborg - Sogndal 2:0 (1:0)

V příjemném letním podvečeru se stadion Lerkendal dočkal všemi očekávaných tří bodů, které drží Rosenborg stále na první příčce ligové tabulky. Ovšem duel se Sogndalem ničím jiným než třemi body do tabulky do historie nevejde.

Zápas to byl celkem nudný. Rosenborg dal první branku již v 9. minutě, když se k sólu odhodlal spíše vynikající hlavičkář než slalomář Tore Reginiussen. Zpoza velkého vápna vypálil na hostující branku, míč zastavila až síť za překvapeným Dahlinem. V prvním poločase měl ještě šanci na zvýšení skóre Chibuike, ten se ale ani z opakovaného pokusu po první totálně nevydařené střele netrefil do brány.

Ve druhé půli se domácí příliš dopředu nehnali, jeden ze světlých okamžiků byl Mikkelsenův centr, který těsně před Søderlundem uklidil na roh Utvik. Sogndal se připomněl zase pokusem z kopačky Ulrika Flo, míč přesně našel Örlundovu náruč. A tak se rozhodlo o osudu zápasu až na jeho samém konci.

Nicki Bille se po rohovém kopu zmocnil na úrovni penalty míče, a jelikož u něho zrovna nebyl žádný z hostujících vlčáků, dokázal si situaci pěkně vychutnat a zakončit přímo k tyči - 2:0. Rosenborg má tři povinné body, ovšem náskok na druhý Strømsgdoset je stále jen dva body.

Již příští kolo může napovědět. Právě souboj Godsetu a Rosenborgu bude ozdobou celého víkendu. Hraje se v neděli 11. srpna od 18 hodin!

B.: 9. Tore Reginiussen, 86. Nicki Bille
Sestava RBK: Daniel Örlund - Cristian Gamboa, Tore Reginiussen, Stefan Strandberg, Mikael Dorsin - Mike Jensen, Ole Selnæs (46. Mikkel Diskerud), Jonas Svensson - Alexander Søderlund,  John Chibuike (67. Tobias Mikkelsen),  Nicki Bille  (88. Pål André Helland)
Rozhodčí: Tom Harald Hagen
Diváci: 14 211

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář