Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas proti Sandnesu doprovodily místy bouřlivé ohlasy

Po všech stránkách nezvládnutý ligový duel se Sandnesem Ulf byl samozřejmě doprovázen spoustou emocí, které byly na hráčích znát už během samotného zápasu. Červená karta pro Billeho Nielsena znamenala erupci hráčova vzteku, ještě při odchodu ze hřiště dánský útočník na sobě roztrhal svůj bílo-černý dres.

K této situaci se již vyjádřil samotný hráč: "Ne, nebyla to demonstrace. Jen jsem měl v sobě strašně moc pocitů, byl jsem naštvaný a nevěděl jsem, jak tu frustraci ventilovat. Místo toho, abych řekl něco hloupého rozhodčímu, jsem reagoval takhle. Cítím respekt k tomuto dresu, s trikem to nemá nic společného." Trenér Hansen bral celou situaci s typickým klidem: "Měli bychom k dresu mít určitý respekt, ale s tímhle už nic nenaděláme."

Billeho výstup měl další pokračování na internetu. Na Twitteru se pustil do výměny názorů s hráčem Sandnesu Tommym Høilandem. Ten celou situaci vyvolal následujícím příspěvkem: "SKVĚLÉ!!!!!! Vypadá to, že na konci chtěl mít malý Bille na sobě sandnesský dres:)" Bille reagoval: "Řekni mi to do očí místo toho, abys byl supermanem na twitteru!" Na účet spravovaný trondheimskými fanoušky poslal vysvětlení: "Mám touhu hrát za Rosenborg a vyhrávat! Nesnáším prohry! Jsem PYŠNÝ na to, že nosím dres RBK!" Ovšem toto přišlo až po kontaktu dánského hráče s představiteli klubu, kteří celou situaci sledovali.

Mnohem klidnější průběh měl zápas z pohledu Bořka Dočkala, který v rozhovoru pro rbkweb.com litoval především dalších ztracených bodů. "Tohle jsme samozřejmě nečekali. Vlastně máme jen jeden bod ze dvou domácích a jednoho venkovního zápasu, to rozhodně není dost. Ale stalo se. Čas ukáže, že jsme silní a že se s takovou sitací dokážeme vypořádat."

Trenér Per Joar Hansen samozřejmě s výkonem mužstva spokojen nebyl: "Nejvíc jsem zklamaný z celkové útočného hry. Nefungujeme dobře v rozestavení, jak bychom měli. Rozumím tomu, že diváci pískali. Sandnes je tým, který musíme na Lerkendalu porážet."

Zdroj: vg.no, adressa.no, rbkweb.com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář